Ruychrocklaan 161-163-163
2597 EM, Den Haag

Eigendom informatie

Adres Ruychrocklaan 161-163-163
Stad Den Haag
Prijs € 1.395.000 k.k.
Vierkante meters 279 m2
Slaapkamers 4
Badkamers 3
Interieur Ongemeubileerd

Omschrijving

In de rustige wijk gelegen een aangepast woonhuis met eigen parkeergelegenheid voor 2 autos voor de woning. Deze woning is ook bijzonder geschikt voor kantoor of praktijk aan huis of oudere thuiswonende kinderen. De woning is in de nabijheid van het HMC Bronovo ziekenhuis.
Deze woning is reeds geheel aangepast op rolstoelgebruik, beschikt over een interne lift welke naar alle etages gaat, heeft een viertal ruime slaapkamers met eigen sanitaire voorzieningen een royale zonnige achtertuin en een ruime fietsenberging naast de voordeur welke ook toegang tot de woning geeft.

Lay-out:
Begane grond:
Entree met een vestibule en separate berging, hal met lift, 2 slaapkamers met eigen toiletten en badkamers en kitchenettes. Een mooi ontworpen trappenhuis met veel natuurlijk licht en een gasten toilet. Deze etage is zeer geschikt voor het hebben van een kantoor of praktijk aan huis.

Eerste etage:
Woonkamer met terras welke geheel open gezet kan worden. Ook het terras is toegankelijk voor rolstoelen. Een aangrenzende kantoorruimte of tweede woonkamer/media kamer, eetkamer met open keuken en een aangrenzend balkon. Op deze etage is een ruime garderobe en een tweede gasten toilet.

Tweede etage:
2 ruim opgezette slaapkamers/studio’s eveneens met eigen badkamers en toiletten.

Zolder:
De zolder geeft voldoende ruimte voor opslag.
 
Extra kenmerken:
 
• Volledig rolstoel toegankelijk
• Geheel voorzien van dubbele beglazing
• Air conditioning aanwezig, ook voor verwarming
• 4-persoons lift
• Centraal stofzuigersysteem 

Locatie

Interesse in deze woning?

Neem contact op voor het maken van een afspraak.
Bel +31(0)70-3637370, of maak gebruik van onderstaand formulier.