Makelaar in Den Haag

Als u een huis wilt kopen of uw huidige woning wilt verkopen, dan is hulp van een goede makelaar essentieel. Als makelaar in Den Haag kunnen wij u ondersteunen bij zowel de aankoop als verkoop van een huis.

Te koop

Waarom heeft u een makelaar in Den Haag nodig?

Bij de verkoop van een woning komt veel kijken. Uw woning moet in eerste instantie onder de aandacht brengen. Als makelaar in Den Haag zorgen we voor professionele foto’s en kunnen we uw woning op diverse kanalen promoten. Dat maakt het mogelijk om uw woning sneller te verkopen. Daarnaast regelen wij de bezichtigingen en ook de onderhandelingen met potentiële kopers, uiteraard in goed overleg met u. Kiest u ons als makelaar in Den Haag, dan wordt uw woning vlotter verkocht en vaak ook tegen een betere prijs.

Ondersteuning bij de aankoop of verkoop van een woning met een makelaar in Den Haag

Bent u op zoek in Den Haag naar een makelaar? Dan kunnen we u helpen om uw huidige woning te verkopen. Maar ook als u een woning wilt kopen of huren, bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden u ondersteuning bij ieder onderdeel van het verkoop- of aankoopproces. Kiest u ons als makelaar in Den Haag? Dan wordt u volledig ontzorgd bij de verkoop van uw huis of bij de zoektocht naar een nieuwe woning.

Te huur

Wij hanteren een persoonlijke aanpak

Wij als makelaardij in Den Haag hebben een zeer persoonlijke werkwijze. De betrokkenheid met onze klanten is hoog. We houden u steeds op de hoogte van de voortgang en zijn zowel telefonisch als per mail goed bereikbaar. Onze aankoop- en verkoopmakelaars hebben de afgelopen jaren al veel klanten geholpen. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Dan plannen we graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u in. Onder het genot van een kopje koffie vertellen we u wat wij als makelaar voor u kunnen betekenen. Bespreekt u de mogelijkheden liever over de telefoon of per mail? Neemt u ook dan gerust contact met ons op.

Ontzorgd worden door ons als makelaar

Wij zijn de makelaar die u kan helpen bij het promoten van de woning, de onderhandelingen en het bepalen van de prijs. Net als dat we u ook ondersteunen bij het afronden van de (ver)koop. Met onze hulp wordt het aankopen of verkopen van een woning geen ingewikkeld en stressvol proces. Gaat u graag het gesprek aan met ons? Neem dan contact met ons op.

Contact